Getting My kırklareli prefabrik ev To Work

Wiki Article

Elektrik ve Su Tesisat Montajı: Elektrik tesisatının ve su tesisatının projeye uygun olarak montajı, evin içindeki elektrik ve suyun sağlıklı bir şekilde çalışmasını sağlar.

Ayrıca, inşaat firmasının sunduğu hizmetler, ekstralar ve ek maliyetler de evin toplam maliyetini etkileyebilir.

Konteynerden birçAlright ev çeşidi yapılabilmektedir, ama bizim özellikle konteyner ev olarak tasarladığımız 35 metrekareden başlayan şık ve contemporary konteyner evimiz 139.900 tl den başlamaktadır. Bu evimizde ahşap ve antrasit gri dokusu bulunmaktadır.

Tek katlı prefabrik villa modelleri dış estetiği ve iç kullanım ergonomisiyle lüks villa konutta beklentilerin tam karşılığı. a hundred m² ile two hundred m² arasında şekillenen planlar müşteri beklentilerine özel daha fazla metrajlara da kolayca yükseltilebilmektedir.

eighty metrekare prefabrik ev fiyatları incelendiğinde bu evleri 2+one ya da three+1 olarak satın alabileceğinizi görebilirsiniz. Yani teknik olarak metrekaresi aynı olsa da iç dizaynı tamamıyla farklı olan modeller yok değil. İşte bu yüzden de kullanılacak malzemeler, bu malzemelerin kalitesi, iç tasarımda yapılacak proje değişiklikleri ve buna bağlı olarak söz konusu olacak masraflar sizin için özel olarak hesaplanabilir.

Prefabrik ev malzemeleri yapısı gereği duvar ve çatı sistemlerinin dışında diğer konutlarla benzerlik gösterir.

Prefabrik ev; duvardan penceresine kadar her türlü detayın fabrikada üretildiği ve inşa edilirken temel kazılmasına gerek duyulmayan yapılardır. İstenen yerde kurulumu gerçekleştirilebilen prefabrik evler, hafif yapısıyla doğal afetlere karşı dayanıklıdır.

Ayrıca, depreme dayanıklı olmaları da prefabrik evlerin tercih sebepleri arasında yer almaktadır.

Hızlı kurulum avantajı özellikle yatay mimaride gerçekleştirilen prefabrik ev fiyatları sosyal konut projelerinin kısa zamanda tamamlanmasına büyük katkı sağlamaktadır. Ekstra ustalara gerek duyulmadan üretici firma uzman ekibince kurulum prefabrik ev özelliklerinin kazandırdığı avantajlar arasındadır.

2024 yılı için belirlenen prefabrik ev fiyatları listesine bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Tek katlı, çift prefabrik katlı ve kampanyalı modellerimiz arasından dilediğinizi inceleyebilir ve yaptırmak istediğiniz ev ile ilgili olarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Üretimdeki limit edilmiş işçilik ve malzeme israfının bulunmaması villa prefabrik ev fiyatlarına doğrudan yansır. Aynı zamanda fabrika makine sistemi konutun üretim süresini de hızlandırır. Prefabrik villa fiyatları zamandan da tasarrufla kazandırır.

Siz de uygun fiyata kaliteli bir prefabrik eve sahip olmak isterseniz, tesislerimizde kaliteli malzemeler kullanılarak ve standartlara uygun olarak üretilen prefabrik evinize en uygun fiyatlarla kavuşabilirsiniz.

Prefabrik evlerin ömrünü bakımları belirlemektedir. tekirdağ prefabrik ev fiyatları Belirli aralıklarda binaların iç ve dış tekirdağ prefabrik ev modelleri boyalarının yapılması gerekmektedir. Bu aralıklar betonarme evler için de gerekli olarak belirgin aralıklardır. Aynı zamanda kullanıma bağlı olarak binanın herhangi bir yerinde oluşacak bozulma durumunda bozulan malzeme çOkay düşük bir maliyete değiştirilebilmekte ve yerine yenisi takılabilmektedir.

Hazır Evin Özel Kaplama Uygulamaları: Prefabrik ev standart olarak prefabrik H sistem duvar bloklarıyla kurulur. Müşteri talebine göre dıştan ahşap desen, fuga gibi kaplama uygulamaları yapılabilmektedir.

Report this wiki page